Forum Forum Szkoły Podstawowej w Płochocinie Strona Główna Forum Szkoły Podstawowej w Płochocinie
Forum szkoły podstawowej im "Szarych szeregów" w Płochocinie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ogame :)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Szkoły Podstawowej w Płochocinie Strona Główna -> Gry internetowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KARAL
Znajomy

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 16:09, 04 Lut 2006    Temat postu: ogame :)

To dosyć zanan gra i wiele osób w nią gra m.in. ja. Very Happy Strona do logowania: [link widoczny dla zalogowanych]. Ogame podzielone jest na rożne serwery zwane universa. Istnieją różne narodowości ogame, są m.in. czeskie, słowackie, francuskie, rumuńskie, No i niemieckie itd. Gre stworzyli Niemcy. [link widoczny dla zalogowanych] To międzynarodowe uni dla wszystkich graczy ze świata.
Ogame to gra strategiczna dzięjące się w przyszłości. Można zakładać swoje kolonie lub porzucać je, odkrywać nowe technologie i statki, oraz niszczyć innym graczom flote. Twisted Evil Jeżeli ta gra was zaciekawi to zapraszam do przeczytania [link widoczny dla zalogowanych]. Troche tego dużo, ale się opłaca. Very Happy
Ja gram na uni 17 nick gnojek pl. Cool Nie jestem co prawda za dobry, ale gra mnie wciągnęła. Laughing Mam nadzieje że gra się wam spodoba. Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Promek
Niemowa

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 14:47, 18 Sie 2016    Temat postu:

o fajne, tego nie widzialem Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Szkoły Podstawowej w Płochocinie Strona Główna -> Gry internetowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach